Pages

5/27/2011

5/23/2011

singing in the rain

Patiesībā tas ir ļoti vecas mūzikla tipa filmas nosaukums, bet es domāju šai dienai piemērots, jo dīvainā kārtā dators ir nokļuvis netālu no loga un ik pa laikam ko dungoju... un kad lietus lāses pieskaras palodzei ir sajūta, ka nemaz neesi iekšā, bet esi ārā... protams sausumā ir daudz patīkamāk, bet silts vasarīgs lietus, kas atveldzē karstā vasaras dienā būtu patiešām laikā, bet vēl nav vasara. Patiešibā, par filmu "Singing in the rain" uzzināju tikai no vienas Glee epizodes, bet traileri noskatījos man šķiet, ka man nepatiks tā filma, liekas vecmodīga, bet te baudāms Glee miksējums starp Umbrella un Singing in the rain.

Pagājuša nedēļā ar kursabiedreni aizdevāmies un filmu "Es mīlu tevi Rīga". Nu filma bija baudāma, skatāma, bet kaut kas pietrūka. Man pietrūka kaut kāds savienojums, kas savestu stāstus kopā, bet nu tas ir tikai mans viedoklis. Lasīju, ka esot vēl 2 filmas līdzīgas šai: "Parīze, es mīlu tevi"(Paris, Je T'Aime) un tās pašas filmas veidotāji izveidoja "Ņujorka, es mīlu tevi" (New York, I love you).

 

Lūk visu filmu traileri vai nu kā tos pareizi latvisko! :D Bet nu Parīzes un Ņujorkas filmas bija ar budžetu, bet mūsu latviešu bezbudžeta filma. Bet visā visumā skatāma un baudāma, tik kas pietrūka. jā un es piekrītu tam, ka Rīga ir skaista un filmā ir daudzas ļoti skaistas vietas Rīgā parādītas. Tikai ja ikdienas steigā mēs arī tās pamanītu.... 
Protams, braucot uz Alfu, Cinamon, kur skatījāmies filmu neizpalika brauciens ar jauno tramvaju. Daži cilvēki vēl nav pieraduši, ka ir jāpiespiež podziņa, la itiktu ār';a, bet tas ir tāpat, ka tagad parastajos transportos spiežot pogu, ziņojot tā šoferim, ka kāpsi ārā... Nu es sapreastu vecāki cilvēki var aizmirst, ka jāspiež poga, bet ne jau jauni... :) tā nu ar elīni iztaigājam Alfas veikalus, iegājaām viekalā, kuru es definēju kā: 
Ja omīte grib būt stilīga starp pārējām omītēm, tad viņai tiešām tur ir jādodas! 
Jā tai veikala bija tādas vecmodīgas lietas, no veciem audumiem, it kā jau ir tagad modē vecmodīgas lietas, bet ne tik traki vecmodīgas... Veikala nosaukumu tiešām neatceros, laikam Monton? vai cits... nu iegāju Lindeksā tur jau, protams, lielāko daļu gribēju nopirkt, bet visumā gribēju atrast kurpes.... bija lieka nauda makā, bet neatradu. Laikam, trešdien turpināsies piedzīvojums, jo dosimies uz Dominu... :) 
tas tā pagaidām īsumā vai garumā viss... :) :) :) 

5/17/2011

ārā lietus

Sveiki! 
Šodien man ir tāda darbu darāmo diena, kurus vajag izdarīt, lai tie nevilktos līdz... :) Jāuztaisa angļu valodā darbs, lai to nākošnedēļ varētu prezentēt. Šodien skatījos internetā kaut kādu lapu un iemīlējos! :D īsti neesmu augstu papēžu cienītāja, bet man patīk, kad kurpes klaudz! :) Tā nu ieraudzīju šīs kurpes pa kreisi un ļoti iepatikās. It kā ja nemaldos man ir viens kurpju pāris, kurām ir augstāks vai tieši šāds pats papēdis, tad nu pastreipuļot pa ielu varētu. :D bet nu šajās iemīlējos... maksā 35 Ls.. būtu nauda un mācētu iet ar tādām... :) pēdējo reizi kurpes ar augstu papēdi uzvilku kaut kad aizpogājušajā nedēļā, bet tas bija tikai, lai paliecinātos vai manās pleznās vēl viņas var ievilkt... ne visām meitenēm ejot kurpes pirkt aiz šoka ir jānokrīt, kad 41 izmērs vairs neder. bet nu dīvainā kārtā, mana kāja ir sarāvusies, jo pavasara kurpes ar 42 izmēru krīt nost.... jādodas jaunu kurpju meklējumos. 
šodien atradu arī garšīgu kokteiļa recepti, bezalkoholisko, protams... :D bet tur bija arī tādi, kuriem bija klāt kāds grādīgs dzēriens.... Vienkārši es skatos bezalkoholiskos, lai būtu ko vasarā taisīt, kad būšu Anglijā un tur sola karstu laiku... :) 
"Raganas skūpsts"

200ml Guttas apelsīnu-ananasu nektāra,
100ml ābolu sulas,
100ml persiku sulas,
300 g zemeņu,
400 g plombīra saldējuma
Zemenes un saldējumu sablenderē, līdz iegūst šķidras konsistences masu. Pēc tam pielej sulas un vēlreiz visu blenderē apmēram divas minūtes. Kokteili lej augstās glāzēs, pasniedz ar 2 salmiņiem

uzskatu, ka kokteilim var veikt dažādas variācijas, jo neaizmirsīsim vienkāršo saldējuma kokteiļa recepti- plūmju sula un saldējums.... :) ja tev ir kāda recepte kādam kokteilim garšīgam padalies.... :) 

5/12/2011

12. maijs

Sveiki visiem! :)
Sēžu lekcijā, nedaudz garlaikojos, bet nevaru izdomāt vai no otrās lekcijas doties prom, jo mamma gaida mājas, gribēja šodien uz dārzu doties. Otrā lekcijā it kā parādus varēs kārtot, bet neko neesmu mācījusies. Vēl laika domāt ir... :D
Šodien nelies rezumē par braucienu uz centru:

  • Iesitu mazām puisītim
  • Saņēmu sitienu pa muguru no vīrieša
  • Vīrietis uzkāpa man uz kājas
  • Nokritu gandrīz 2 reizes
  • Nosvīdu pamatīgi
  • Trolejbusā vīrietis gandrīz iesēdās man klēpī
Jautrs brauciens!! vīīī 

5/09/2011

šodien laiciņš jauks

Jā laiks patiešam ir iegriezies siltajā pusē.... pēc aukstā laika šis ir patīkams laiks, bet piektdien, kā sinoptiķi sola palikšot vēsāks. 
sestdien biju aizdevusies uz Igauniju tepat Valgā... :) īpaša atšķirība nav tikai uzraksti man nesaprotamā valodā... Nopirkām no paziņām salokāmo gultu uz kuras man gulēt jaunajā miteklī. jā, 28tajā maijā es izvācos, bet nevis manis jau agrāk rakstīto iemeslu dēl, bet citu... 
Šodien jau kurējo reizi klausoties vienu dziesmu tiešām sāku ticēt, ka ir piektdiena 

Tiešam labākā versija par visu nīsto Rebekas Blekas vai kā viņai to uzvārdu latvisko...





šodien priekšmetā ar nosaukumu "Vide un ilgtspējīga attīstība" jā, nosaukums jau vien dod pa nerviem skatījāmies filmu "The age of Stupid"
Filma par to kā vecs vīrietis atskatās 2055tajā gadā uz pagātni vai tiešam nevarēja novērst globālo sasilšanu?
Filma bija diezgan nezinu kā to lai nosauc tizla vieta, kad briti atteicās no vēja ģeneratoru ciematiem tāpēc, ka tie neiederas ainavā, nu iemesli tika meklēti visstulbākie... un jā tāpēc viņi tos nevēloties redzēt, bet tas ka tie par 10% samazina globālo sasilšanu tas viņiem neinteresē. kaut 10% , bet vismaz kaut kas... kur ir tie saucamie pasaules glābēji?
pagaidām tas būtu tā kā viss jāpiespiež sevi kaut kā mācīties, bet nevaru