Pages

7/16/2011

nedelja cauri

Ja, pirma nedelja ir pagajusi. Ir gajis visadi, gan labi, gan videji. Pirmais jau bija tas, ka pateica, ka man ir parbaudes laiks uz nedelju. ta nu 4dien sanjemu telefonu tad tas nozime, ka es palieku.
Meitenes Tairina un Tatums(mja divaisn vards)  ir diezgan jaukas, nakosnedelj vinjam ir vel skola... bet tad jau saksies brivlaiks. Esot seit tikai nedelju esmu jaun nogarshojusi lazanju, tortiljas. :)
vecaki ir diezgan jauki un superigi :D :D smejos par sevi. nakosnedel, laikam mes dosimies uz Londonu.... Miniet, kurs ir uztraucies? :D
Londona, ka jua sen rakstiju ir netalu.... 23 min ar vilcienu... :D
patiesiba mana uzraudziba ir vel viens mazulis, kakens Hloja... :)
Vinjiem ir velviens lielaks kakjis, kura vardu nekad neatceros... :D
Ir stastit daudz, ko bet vinjiem ir interneta pieslegums uz laiku, tad nu ceno'sos jus painformet, ka esmu dziv un viss ir labi.

7/09/2011

lidojums

jā pašlaik sēžu lidmašīna un lidoju uz Angliju! pēc viņu laika Anglijā būšu 13:00, pēc mūsu 15:00.

7/08/2011

7 kg

soma sapakota, kopā sver 7kg, vēl 2 cm vairāk platumā (atļautie ir 20cm), bet nu mamma teica, lai pastāvu uz to, ka soma ir īsāka garumā un augstumā....
Nopirku ģimenei tumsās šokolādes asorti no Laimas... jācer jau ka patiks... lidostā mani sagaidīs tēvs ar meitām, jo māte tai dienā strādā. viņa ir sākusi savu kūciņu cepšanas biznesu.
Tā nu mājās esmu daudz ko padarījusi, beidzot nogludinājusi veļu, izravējusi dobes... :)
atliek vien šodien izgulēties un rīt laicīgi aizdoties uz lidostu

7/05/2011

vēl.. ai vienalga...

jā, vēl 4 dienas... apnicis jau skaitīt, jo tas ir tepat drīz, jau aiz stūra...
pēdējas dienas pirms 2 mēnešu nebūšanas Latvijā ir darba pilnas, cenšos izdarīt pēc iespējas vairāk. Jā, beidzot lielo veļas kalnu būšu nogludinājusi.... Tik jāpaspēj izravēt pie mājas dobes, uz dārzu, kas ir pie Limbažu robežas gan nepaspēšu... Par vēlu, Rasa, esi attapusies! Bet nu lietas labā būšu ko darījusi.
Rīt ar meitenēm došos 21 km no Limbažiem uz Tūju. Pilsētu pie jūras... Diemžēl šī pasākuma organizēšana parādījās,  kas ir mani īstie draugi....  Ja kādam patīk uzpūst mušu no ziloņa un līdz ar to viņš var iegūt jaunu iesauku Drāmas karaliene! Es jau divas dienas pēc kārtas citēju MTV realitātes šovus: Man ir apnikusi šī drāma.... Sīki un traki negribu neko stāstīt, jo tomēr šis ir pieejams visiem interneta lietotājiem.
Pagaidām tas tā viss,jo baigi sāp muguras lāpstiņa, esmu caurvējā sapūtusi.... jādodas gulēt, jo rīt gara diena... :)

rainy day in London

rainy day in London

Cacharel cotton short shorts
£84 - matchesfashion.com

Converse sport shoes
£39 - johnlewis.com

Jigsaw frame clutch
£23 - jigsaw-online.com

Lokalwear bullet earrings
€8 - ourstyle.hu

Union jack umbrella
£18 - johnlewis.com