Pages

9/27/2011

sētnieks

pēc profesijas sētnieks ir cilvēks, kas slauka ielas, savāc gružus, vienkārši sakot savāc visu aiz mums un to, ko daba dod! 

bet vai tu esi padomāji, ka reizēm arī tu pats esi sētnieks? es nerunāju par lapu savākšanu savā vai draugu dārzā, bet pavisam citu lietu. tu mēdz savākt kopā draugu salauztās sirdis, viņu stāstus. līdz ar to tu gūsti- pieredzi. Pieredze, kas tev palīdz nākotnē izvairīties no kļūdām. 

Katru reizi, kad draugs tev pastāsta ,ka viņu nomāc, tu savāc to arī pie sevis. Reizēm tu aizdomājies par to  tik ļoti, ka tas tevi arī sāk mocīt kaut tā nav tava problēma.  bet vai draugi ir padomājuši par tevi? varbūt tu esi cilvēks, kas katru dienu uzliek neīsto masku. Masku, kas liecina citiem, ka ar tev viss kārtībā un blakus esošajiem tas apmierina! bet iekša tu lauzies uz visām pusēm, nezini, kur aizbēgt, kā parezi rīkotos, lai citi doma'tu ,ak tev viss ir kārtība. Bet zini tam taču domāti draugi, lai izstāstītu visu, kas tavā galvā, kas tevi nomoka, kas tevi iepriecina.

Ja tu esi klausījies viņu, tad viņam būtu uzdevums arī ieklausīties tevī. Dots devējam atdodas. Tādēļ vienalga, ja tevi, kas nomoka piezvani draugam, uzaicinu uz tēju vai kādu citu dzērienu. Vai vienkārši pasēdiet parkā. Sarunas pašas raisīsies! 


Ar visjaukākajiem sveicieniem,
Gārfilds

9/25/2011

skyscraper

Sēdēt uz soliņa parkā, klausīties lapu čaboņu zem kājām un skatīties ilgi, tālu lietū!
Vienkārši apsēdies un izbaudi, ir sācies rudens! :)

9/23/2011

pirmā rudens diena

Jā, patiešām šodien sākās astronomiskais rudens. 


Šodien rudens pirmo dienu iesāku kā kinomāns- TV3 raidījuma "Kinomānija" eksperts. Redzēju twitterī piedāvājumu, ka ir iespēja noskatīties filmu "The Help" jeb "Kalpone". Kad biju Anglijā redzēju jau filmas reklāmas rullīti, tad nu ļoti vēlējos redzēt filmu. :) Galvenais stāsts ir par melnādainajām kalponēm, kuras uzaudzina baltādaino bērnus, bet pašas bērnus auklē kāds cits. Neiztiek arī bez ģimeņu "netīrajiem"noslēpumiem.. īpaši neiegrimšu, bet filmu vajag redzēt. neuzskatu, ka tā ir no "smagajām" filmām, bet beigās liek aizdomāties... Patika aktieri, bija gan redzēti, gan neredzēti. Bet to visu uzzināsiet, ja skatīsieties "Kinomāniju" kaut kad, laikam 2trā oktobra nedēļa ja nemaldos 13tajā oktobrī.







Skots Frīmens domā, ka viņa meitai Ešlijai, skaistai un gudrai mākslas studentei, draud briesmas. Meiteni vajā kāds maniakāls puisis, kura solījums „palikt kopā uz mūžu” nozīmē, ka viņš Ešliju nolēmis dabūt sev – dzīvu vai mirušu... Meitas apdraudējums liek Skotam atjaunot attiecības ar šķirto sievu un viņas partneri. Līdz šim dzīvojuši vēsas pieklājības un aizvainojuma trijstūrī, visi trīs saprot, ka pienācis laiks spert iznīcinošu soli, uz ko neviens no viņiem nav gatavs. Jo kādam ir jāmirst... Slavenais spriedzes meistars Džons Kacenbahs meklē atbildes uz jautājumu: „Uz ko spējīgi vecāki, lai glābtu savu mīļoto bērnu?” 
Tā bija anotācija grāmatai, kuru es pabeidzu šodien. Laikam esmu atradusi savu lauciņu grāmatu plašajos plauktos- spriedzes romāni. Grāmata bija aizraujoša, asins stindzinoša..... sākot ar beigtiem kaķiem līdz cilvēku līķiem. Daudz negribu stāstīt savādāk zudīs grāmatas jēga. bet ši ir grāmata, kas aizrauj. Lasot to laiks vienkārši man pazuda. 


Bet tagad jālasa "Dzīres". Platons un vēl viņa draugi. Ja es piebeigšu to es vienkārši ar sevi lepošos... :D nekad nav patikušas grāmatas ar filozofijas pieskārienu... viena vienīga gudra runāšana...

9/15/2011

laiks

klau cik skaisti te līst, peļķēs burbuļi plīst, labāk palikt tepat un tos burbuļus nosargāt 

 
 Rudens ir atnācis.... dienas paliek īsākas, tumšākas. Lapas krāsojas dzeltenos, sarkanos toņos. Āboli dārzos krīt ar blīkšķi. Un iesnu laiks ir sācies. šogad pamanījos manāmi ātri apaukstēties.... Pirmdien biju jau ar temperatūru. Tā nu visa nedēļa pagāja šķaudot, klepojot un draudzējoties ar kabatslakatiņu.
Izlasīju žurnālā, ka vienmēr labi ir sevi palutināt ar ziediem un plus tās uzlabo garastāvokli katru rītu paskatoties uz tām. Tāpēc, var atlīdzināt kādu naudu ziedu iegādei, nav jāpērk visdārgākās, bet kādas. Noliec tai vietā, kur no rīta pieceļoties tās redzi... :)

9/07/2011

otrais gads ir sācies

šodien beidzot iegriezos savā mīļajā kursā. :) man būs programmēšana nu vismaz kaut kas uz to pusi.... tā vismaz pasniedzēji to tā pasniedza....
kursā daži cilvēki aizgājuši prom, bet tā nu esam normāla daudzuma :D
šausmas aptuveni 7 stundas pie datora otrdienas. tā nu ar Elīnu sākam izklaidēties lekciju laikā. Pie viena meklējām darbu un skatījamies ēdienu receptes. Atradu, ko vakarinjam uztaisīt. Bija ļoti garšīgi,

.šodien zaudējām labu hokejistu Kārli Skrastiņu. skumji, bet nu katram tas laiks ir nolemts, tad nu tas beidzas.

tā nu izturību visiem, kas mācas.... :)

9/04/2011

update

sveiki!
sākšu ar to, ka šodien veiksmīgi apmetot 3 lokus virs Rīgas jūras liča ar airbaltic veiksmīgi piezemējos lidostā.
Ja ierados Latvij;a atrāk vienu nedēļu. Izskaidrojums ģimenei vajadzēja doties uz savu dzimteni kaut kur Afrikā, jo ģimenes mammas mammai ir vezis. Vēzis, kas iet uz beigu pusi ņemot viņu līdz. Tā nu dabūju jaunu biļeti un atlidoju šodien mājās.
Piedzīvojums nebeidzās, beidzot dabūju pašmaju rasolu un kotleti. mm.. biju noilgojusies.... :)
Mājās braucot mašinai saplīsa siksna, tā nu mājas mūs atvilka ģimenes draugi.... pusceļā aizceļoju uz draugu auto, jo man palika auksti. :)
atbraucot mājas šoka ieraudzīju jauno vannasistabu un manu 3 pārbarotos kaķus. Paldies mammū! :)
Tā nu daudz darbu tagad! Jāsakarto visas darīšanas ar LU, jaizlasa iekavētie blogi, draugu galerijas un neaizmirstot laiks ar ģimeni un draugiem! :) Jā, Elīn, aizbraukšu ciemos uz tavu jauno mājvietu... :D
Tā nu veltīšu arī jums 2 ierakstu par maniem 2 mēnešiem tur! :)