Pages

10/31/2011

run away

Laikam man mīlas skurbums vai vienkārši dzīvē daudz mīlestības un laimes. Pēdējā laika varu apgalvot, ka man ir gandrīz viss. 
Ir cilvēki ar ko parunāties un ar ko pavadīt kopā lieliski rudens vakarus. :) Svētdien ar Elīnu un Kārli svinējām rudeni. Jauki pasēdējām... Nākošais pie manis. :) 
Nezinu vai tie ir tauriņi vēderā, kas lido vai vienkārši prieks, ka lielāka daļa ir nokārtota, dažas problēmas pagaisušas. Tagad tik vajag koncertu, kur aiziet un atdot visu, ieskaitot savu balsi. Jā 30 Seconds to Mars jau šonedēļ. Tad nu izbaudīšu masveida pūli... :) Sen neesmu bijusi uz koncertu, jācer, ka tas atmaksāsies. :) Plus sagādāšu sev pārsteigumu ar grupas dziesmām, jo tās nepārvaldu, teiktu neesmu īsti fans, bet ir ko klausīties.
  šodien braucot uz darbu(jā, tas arī man ir ienācies) trolejbusā iekāpa piedzēries vīrietis, kas visu ceļu pavadīja runājoties ar gudru cilvēku. Tikai trolejbuss gan nelāgi oda.
Iegāju LU bibliotēka dabūju grāmatas, man atkal ir detektīvromāns, kurā iegrimt. ;)

10/25/2011

rudens depresija

Laikam, man ir uznākusi rudens depresija, kad uz lietām gribās gribās vienkārši paskatīties uz aizmirst. līdz ar to rodas iekavēti darbi. tu viņus atliec, atliec un atliecies līdz ar to beigās ir tāda kaudze, kad vienkārši viņi ir jāsāk darīt un beigās tu esi pats uz sevi dusmīgs, jo esi visu iekavējis.
laikam kaut kā bēgot no šis depresijas es izvēlos sev acu priekšā nolikt, ko košu. nomainīt kādā portālā fonu uz košām krāsām.... Cenšos arī savā mūzikas playlistā ielikt ko ātrāku un mazāk izvēlēties lēnās dziesmas. kaut kā jau šis laiks jāpārdzīvo, kad koku lapas no dzeltenām paliek brūnas. vienkārši- ikdienai pietrūkst krāsas.
reizēm atmiņā atgriežas tie jaukākie brīži ar manām auklējamām. gribu vēl kādu reizi aizbraukt, bet uz citu valsti. Beļģiju vai Nīderlandi. Kā mēs ar vecāko jokojāmies ar mazāko. Reizēm viņa pat apvainojās un nācās lūgt piedošanu. Kā spēlējāmies ar ūdens pistolēm, kas beigās jau pārgāja par ūdens laistīšanos. Parasti ielējām ūdeni kādos traukus un tad pistoles uzpildījām. Un kādā no šim reizēm tika šie trauki uzgāzti vienai otrai virsū! :D



Šodien pie manām durvīm ieradās Jehovas liecinieki... uzdeva kādu jautājumu, uzreiz pateicu, ka esmu katole, tad jau saprata, ka īsti nav ko ar mani runāt un iedeva kaut kādus papīrus aizgāja. Pirms mirkļa kaķis ņaudēja prasīju: "Vai viņu vajadzēja atdod līdzi Jehovas lieciniekiem?" uzreiz apklusa. :D

10/16/2011

10 lietas, kas padara slaidāku

Šodien atradu interesantu rakstu, tādēļ vēlējos padalīties ar Jums. Plus izveidoju sev dredu. Tādu maziņu, bet viņš tur ir. Jā, esmu nedaudz pievērsusies modei, bet vienkārši iepatikās šis idejas. 


10. Spilgta broša

"Tas, jūs padomāsiet, ar to nemaz nav saistīts! Vienkāršs rotājums - kā tas var koriģēt manu figūru?" Taču nesteidzieties ar secinājumiem. Parasta pareizi izvēlēta un pareizi novietota broša var akcentēt jūsu figūras skaistās puses, novēršot uzmanību no nepilnībām. Un pat padarīs jūs par pāris centimetriem garāku! Ļoti svarīgs ir tāda rotājuma izmērs. Tas nevar būt pārāk mazs (citādi izcels pilnīgumu) vai masīvs (izskatīsies neveikli). Vislabāk brošu novietot pie žaketes atloka, blūzes.
Darbības princips ir ļoti vienkāršs: jebkura asimetrija apģērbā piesaista uzmanību, īpaši ja ir atšķirība krāsā, faktūrā un izmērā. Tas tiek darīts, lai visi aplūkotu interesanto aksesuāru, nevis pāris liekos kilogramus jūsu augumā.


 9. Garas krelles
Pareizi izvēlieties aksesuārus un tad tie strādās jūsu labā! Ja jums nav gulbja kakls un smails zods, aizmirstiet par masīvām krellēm uz paša kakla. Tās jau sen ir izgājušas no modes, turklāt spējīgas izķēmot jūsu proporcijas. Dodiet priekšroku gariem rotājumiem. Tagad ļoti populāras ir daudzkārtu krelles, tās lieliski izskatīsies, ja tikai pati augšējā josla sāksies mazliet augstāk par krūšu līmeni, nevis uz kakla pamata. Un neaizmirstiet par izmēru atbilstību: smalkas pērlītes un krellītes labi izskatīsies tikai tievām un smalkām meitenēm, ja jūs pie tām nepiederat, izvēlieties aksesuārus, kas pieder pie vidēja lieluma izmēriem, tas ir, ne pārāk smalkiem un ne pārāk lieliem.


8. Šalle
Jā, pati parastākā sieviešu šallīte arī var notušēt pilnīgumu un koriģēt figūru. Galvenais to neaptīt ap kaklu, bet aplikt tā, lai gali vertikāli kristu uz leju.






7. Augstpapēžu apavi
Tas, ka augstpapēžu apavi padara sievieti pievilcīgāku, visiem sen zināms fakts. Taču arī šeit ir mazas viltībiņas. Izvēloties klasiskās laiviņas ar augstu, bet tievu papēdi, jūs pastiepjaties garāka, bet tievais papēdis akcentē jūsu kājas pilnīgumu. Jā, arī tādi apavi ilgi jums nekalpos. Daudz izdevīgāks variants - kurpes ar pamatīgiem papēžiem. Un atcerieties: 1 cm papēža = mīnus 1 kg svara (vizuāli, protams). Tas ir, jo platāks papēdis, jo slaidāka kāja. Izvairieties no ļoti spilgtām krāsām: tā jūs akcentēsiet figūras apakšējo daļu, un tas padarīs jūs īsāku!

6. Žakete ar vienu pogu












Ja žakete ir labas kvalitātes un labi pieguļ figūrai, paskatoties spogulī vien pietiks, lai novērtētu efektu.
Vislabāk meitenēm, kurām nav ideāla figūra izskatīsies pieguļošas nespīdīga auduma žaketes, ar vienu pogu rindu, ar aizdari zemāk par krūtīm un mazliet garākas par gurniem. Ja papildus tam vēl izvēlēsieties līdzīga toņa svārkus vai bikses, tas būs ideāls komplekts, kas optiski padarīs jūsu siluetu garāku, bet garderobi - savstarpēji maināmu un daudzveidīgu. Izvairieties no modeļiem ar uzšūtām kabatām, ja negribat, lai jūsu viduklis izskatītos par pāris centimetriem pilnīgāks. Un nevajag ieciklēties uz bāzes lietām tikai un vienīgi melnā krāsā, jo arī jebkura cita tumša krāsa radīs tādu pašu efektu, tikai melnais akcentēs to, ko nevajag izcelt. Tāpēc dodiet priekšroku tumši zilajam, tumši pelēkajam vai tumši brūnajam, kas ļoti labi kombinējas ar jebkuru trikotāžu vai blūzītēm.

5. Blūzīte ar vertikāliem vai diagonāliem dekoriem
Pati parastākā gaišas krāsas blūzīte nemaz nepadara cilvēku pilnīgāku, tieši otrādi... Bet arī šeit ir savas likumsakarības. Ideāls variants - blūzīte ar minimālu dekoru daudzumu, vertikālu pogu rindu. Pievērsiet uzmanību, ka blūzītes garumam nevajadzētu beigties pašā platākajā gurnu daļā - tas tikai izcels un padarīs jūs apjomīgāku. Dažādas rišas un volāni arī pieliks jums dažus centimetrus. Taču ne jau vienmēr tas ir slikti - piemēram, ja jūs uzskatāt, ka jums ir mazas krūtis un jūs tās vēlaties vizuāli palielināt, tad šī ir ļoti lieliska iespēja. Dažas atpogātas blūzītes augšējās pogas radīs V-veida izgriezuma efektu un padarīs garāku kaklu un siluetu proporcionālāku.


4. "Lidojoši" A-veida svārki
Daudzas sievietes, cenšoties izskatīties slaidākas un elegantākas, pieļauj tipisku kļūdu: izvēlas pārāk platus un garus svārkus, kas ne tikai noslēpj nevajadzīgos apjomus, bet arī izceļ figūras nepilnības. Tāpēc ideāls variants - "lidojoši" svārki bez lieka apjoma viduklī ar vertikālu kritumu no gurniem.







3. Trikotāžas jaciņa ar V-veida izgriezumu
Lietas ar V - veida izgriezumu padara figūru slaidāku, vizuāli pievēršot uzmanību sejai un izstiepjot proporcijas.


2. Žakete ar pagarinātiem stūriem
Tādas žaketes kļuvušas populāras tieši pēdējā laikā. Tās labi kombinējas praktiski ar jebkuru apģērbu. Tās var nēsāt ar jostu, skaisti saspraust ar angļu stila rotadatu vai uzvilkt uz trikotāžas topiņa. Pats galvenais - stūrīši, kas novērsīs cilvēka skatienu vertikāli un optiski padarīs jūs slaidāku un garāku.




1. Kleita
Labākā lieta slaidumam ir kleita ar V-veida kaklu, kas der praktiski jebkurai figūrai. Tajā tiek saskaņots V-veida izgriezuma efekts augšdaļā ar A-veida svārkiem, novēršot uzmanību no nepilnībām. Taču tāda kleita nedrīkst būt no irdenas trikotāžas, atturieties arī no pārāk smalka vai pārāk liela ornamenta - citādāk jūs panāksiet pilnīgi pretēju efektu.






Šīs ir top-10 lietiņas, kas padarīs jūsu figūru slaidāku un elegantāku. Atcerieties: nav sliktas figūras, ir nepareizi izvēlēts apģērbs. Papildiniet savu garderobi ar iepriekš pieminētajām mantām - un komplimenti ilgi nebūs jāgaida!
Avots


Paldies, ka lasījāt, paldies arī Anetei, kuras blogu apmeklējiet arī. Diezgan liela brīvdomātāja. Patīk rakstīt rakstus par dzīvi. P.S. neaizmirstiet viņai arī sekot! :)