Pages

3/14/2013

22

Vakar iznāca Teilores Sviftas jaunais videoklips dziesmai 22. Videoklipā ir atainota dzimšanas dienas ballīte, meiteņu ballīte, kura visticamāk tiek svinēta mājā pie jūras. Es jau pagājušā gadā vēlējos nosvinēt savu dzimšana dienu pie jūras, bet diemžēl ar vecmāmiņas nāvi savu dzimšanas dienu nosvinēju tik apēdot kūku un izdzerot šampanieti. 
Šis videoklips atmodināja manī manu sapni, par nedēļas nogali vasarā pie jūras... Tik ļoti gribas... vēderā valda tāda patīkama kutināšana. Tik ļoti gribas piepildīt savu sapnīti, ka tas ir vienīgais par ko domāju pašlaik. 

Pašlaik pētu dažādas brīvdienu mājas, kuras varētu kopā ar draudzenēm noīrēt, kur pavadīt lielisku nedēļas un pie viena nosvinēt manu dzimšanas dienu! 

3/02/2013

Kino Draugs

Sveiciens, martā! 
Pašlaik sēžot un gaidot solīto sniegputeni, izdomāju jāuzraksta. 
Gada pirmie divi mēneši ir jau pagājuši. Pašlaik esmu akadēmiskajā atvaļinājumā no skolas un pārdomās vai nākošgad atgriezties. Bet ne par to šoreiz ir stāsts. 
Parasti uz kino gāju reti, jo kā nestrādājošam studentam cenas likās augstas un bieži nevarēju atrast ar ko kopā iet. Vai arī tie ar ko gribēju iet kopā bija aizņemti. 
Viss sākas ar to, ka Janvāra vidū (neatceros precīzu datumu, jo biļete ir pie Marijas) kopā ar Mariju devāmies pastaigā, kas beigās noveda pie kino apmeklējuma. Nevarējām izvēlēties filmu, kuru gribam redzēt. Ieraudzījām filmu "30 Sitieni" 18+. Abas nolēmām nu labi ejam. Abas vīlāmies filmā, bet tomēr pavadījām jautru laiku kopā, izsmējāmies un nolēmām, ka vēl kaut kad jāiet uz kino.