Pages

4/24/2015

ētika restorānā

Iespējams tie, kas seko līdzi manai dzīvei zin, ka es strādāju restorāna. Restorāns nav ļoti smalks, jo pārsvarā naudu iegūst no ēdiena, ko pasūta vai nu piegādā uz mājam, vai līdzņemšanai. Bet ir arī daudz cilvēki, kas nāk un ēdienu labprāt bauda uz vietas. Tā kā mūsu restorāns atrodas pie kino, tad lielāka daļa mūsu klienti ir kino apmeklētāji. Lēnām sāku nonākt pie iemesla, kādēļ šo rakstu vienkārši iepazīstināju Tevi ar sava darba īpatnību. 
Tas bija trešdienas vakars, ienāca 7 cilvēki un vaicāja pēc galdiņa. Tā kā trešdienas klusas dienas, tad ierādījām galdiņu. Ienāca vēl pārītis, vēl 5 cilvēki. Bārā apsēdās klients, kurš pie mums nāk regulāri, gaidīja savu ēdienu. lēnām baudīdams alu. Ienāca divi vīrieši, abiem drēbes nosmērētas, darba drēbēs, vienkārši sakot tikko no darba. Skaļi bļaustījās un, manuprāt, nedaudz iereibuši. Menedžere ierādīja galdiņu. Abi pasūtīja dzeramos, vēlāk pasūtīja ēdienu. Abi vēlāk laimīgi ēda... 
Nu tas par visu situāciju, es aizdomājos par to... cik pieklājīgi ir vispār nākt darba drēbēs uz restorānu un vai visiem ir jāzina ko tu esi darījis vakar, to skaļi apspriežot pa visu restorānu? 
Strādājot šeit esmu redzējusi cilvēkus, kas uz restorānu nāk gan smalki apģērbjoties, gan vienkāršās ikdienas drēbēs, gan galīgi novārtījušies tikko no darba. Tikko atcerējos vienu reizi ienāca arī cilvēki no darba un piebradāja visu ar smilšainam kājām, laikam, kājas noslaucīt nemāk. 
Manuprāt, ja tu ej uz restorānu, tu nedaudz piedomā pie tā ko tu velc un pie savas uzvedības. Ne visiem ir jādzird, ka tevi pametis puisis, ka tava meitene tev neļauj braukt ar draugiem brīvdienas kaut kur... esmu dzirdējusi visādas sarunas. Aizmirsu piebilst ir sievietes, kas sēž un vienkārši aprunā citus. 

Es tikai nedaudz padomāju par šo tēmu.. un kā Tu uzvedies restorāna? 

4/21/2015

My Little Box: Super box apskats...

Jau pāris gadus mans sapnis bija iegādāties kādu skaistuma kastīti, kura nāk katru mēnesi uz iekšā ir pārsteigums. Atceros kad bija parādījusies pirmā kaste Latvijā "Adorebox", manuprāt, kaste ātri pazuda. Šogad Latvijā ir pāradījušas atkal jaunas skaistuma kastītes, cītīgi sekoju līdz to attīstībai un plānoju pasūtīt, kad būšu mājas.
Esot šeit es beidzot nolēmu pasūtīt šeit kādu no skaistuma kastītēm. Manā sirdī iekrita My Little Box. Diezgan meitenīga un interesanta. Mans apskats būs par marta kastīti, jo esmu noslinkojusi un aprīļa kastīte ir jau manā īpašumā. Šī kaste netiek sūtīta uz Latviju! 
Vēlos teikt neesmu nekāds skaistumā un kosmētikas guru. Mācos no apkārtējiem, tas ir tikai mans viedoklis. :)

šī mēneša kastītei bija Superbox, par spēcīgām sievietēm.