Pages

4/21/2015

My Little Box: Super box apskats...

Jau pāris gadus mans sapnis bija iegādāties kādu skaistuma kastīti, kura nāk katru mēnesi uz iekšā ir pārsteigums. Atceros kad bija parādījusies pirmā kaste Latvijā "Adorebox", manuprāt, kaste ātri pazuda. Šogad Latvijā ir pāradījušas atkal jaunas skaistuma kastītes, cītīgi sekoju līdz to attīstībai un plānoju pasūtīt, kad būšu mājas.
Esot šeit es beidzot nolēmu pasūtīt šeit kādu no skaistuma kastītēm. Manā sirdī iekrita My Little Box. Diezgan meitenīga un interesanta. Mans apskats būs par marta kastīti, jo esmu noslinkojusi un aprīļa kastīte ir jau manā īpašumā. Šī kaste netiek sūtīta uz Latviju! 
Vēlos teikt neesmu nekāds skaistumā un kosmētikas guru. Mācos no apkārtējiem, tas ir tikai mans viedoklis. :)

šī mēneša kastītei bija Superbox, par spēcīgām sievietēm.
Kastītes iesaiņojums tik jauks un mīlīgs, ka nevarēju noturēties vien neatvērt vaļā. Vēl kas man likās interesanti, ka kartona kaste, kurā bija paciņā uz tās bija viņu logo. Un pirms mana vārda arī kāds jauks vārdiņš ierakstīts. Atvēru kasti un ar skaistu lentīti apsiets.
Tūbiņā bija krekls.. kas ļoti staipījās, bet manam izmēram tomēr bija pa šauru, tā kā tā tiks nodotas citās rokās. Ceru, ka šis cilvēks priecāsies. Diemžēl, mans ieteikums būtu veidotājiem neaizrauties ar lietām kurām ir izmēri, jo cilvēki pasaulē ir visādi un ne visiem der viens un tas pats. Cik zinu februāra kastē bija skaists telefona maciņš, bet lasot citus blogus meitenēm/jaunajām sievietēm likās, ka ir tikai padomāts par mazāka izmēra telefoniem. Bet sasmejos nedaudz par kādu, kas cenās savu gandrīz planšetdatora izmēra telefonu ielikt maciņā. 


Ieskaitot produktu aprakstus, kastē iekšā bija žurnāls un uzlīmes. Žurnālā intervijas ar dažādām sievietēm, iedvesmojoši citādi, DIY frizūrām un receptes. Par uzlīmēm domāju nezinu, kur likšu, bet gan jau pielietojumu atradīšu. 








Runājot par pirmo produktu, kurš bija lūpu krāsa/vaigu sārtums... vienkārši sakot krītiņš kurš der gan lūpām, gan vaigiem. Krāsa maigi rozā, koraļļu varbūt pat ar maziem zelta spīgulīšiem ( kā jau teicu neesmu baigais guru). Personīgi, man uzklājot uz lūpām likās, ka esmu uzklājusi, ko sausu. bet uzliekot vienkāršu caurspīdīgu lūpu spīdumu sajūtas uz reiz mainījās. Bet atklāšu, ka neesmu liels lūpu krāsu fans, manā kosmētikas klāstā var atrast ļoti daudz lūpu balzāmu, spīdumus. Es personīgi šo produktu lietoju katru dienu, kā vaigu sārtumu. Runājot par pašu firmu, kura ir šo produktu izstrādājusi/izplatījusi ir tā pati, kura šo kasti izplata. Jo katru mēnesi savā kastītē tu saņem kādu no šīs firmas produkcijas.  Ja vēlies ielūkoties viņu produkcijā spied šeit. Šis produkts maksā 14 eiro un šis ir pilnā izmēra produkts.

Apskatot nākamo produktu secinu, ka tas ir kondicionieris (šī vārda uzrakstīšana man sagādāja lielas grūtības) matiem. Domāts sausiem matu galiem. Runājot pa maniem matiem, kuri ir taukaini pie saknēm un sausi pie galiem, tad nu šos derēja. Smarža neitrāla, bet patīkama. Tā kā ikdienā lietoju visādus kondicionierus matiem, tad šis bijā vēl viens lielisks produkts, ko izmēģināt. Diemžēl šī produkta precīzo cenu neteikšu, jo dotajā brīdī lēnam vācu mantas kopā un esmu lapiņu kaut kur labi nolikusi. Bet paskatoties internetā aptuvenā cena 16 £ par pilna izmēra produktu, kurš ir 200 ml. Mans tilpums ir 75 ml. Ražotājs Loreal un Kerastase kolekcija "Cristalliste". Noteikti ja es ko nepareizi rakstu variet mani labot, no kļūdām tik mācos. :) 


Pēdējā lieta, mana mīļākā, Caudalie roku un nagu krēms.. tā smarža.. Vīnogu kauliņu eļļa iekšā. Šis ir produkts, ko pati no sevis noslēpu, jo man ļoti patīk. Kompakts izmērs, ko viegli ielikt somiņā. Vienīgais ko varu uzrakstīt ļoti patīk, bet par mazu. Pilna izmēra produkts aptuveni maksā 12 £ par 75 ml. Šo man noteikti gribētos iegādāties, bet maciņā ātri var iezagties tukšums.

Produkti bija salikti šādā maisiņā, noteikti noderēs.
Runājot nedaudz par kasti, pavērojot citas meitenes/jaunas sievietes nedaudz jūtos apdalīta, jo dažām bija Garnier jaunais nakts krēms. Bet veidotāji jau brīdina, ka kastes saturi vari atšķirties. Bet nenožēloju, ka pasūtīju, jo man ļoti patika. Mēnesī reizi sirsniņa straujāk ietrīcas. 



Aprīļa kaste esmu jau sajūsmā, tik mīlīgu lietiņu.


Paldies, ka izlasīji šo ierakstu. Noteikti, ja vēlies mani palabot atstāju komentāru. Esmu iesācēja! 

1 komentārs:

Nekautrējies atstāt komentāru! :)