Pages

10/21/2010

sveikiņi!

izklausos pēc Flandersa, bet man iet jaukiņi! :) 
vispār sēžu un garlaikojos kaut apzinos, ka darba ir daudz, bet nu slinkumiņš! Kaut ko jau pameklēju un rīt visu apkopošu, lai varu nosūtīt kādam. :)
Ar vienu acu skatienu vēroju MTV šovu TEEN MOMS. Nu palikt stāvoklī jaunai ir diezgan, kas savāds, jo patiesībā tu vēl esi pusaudze un gribi baudīt savu dzīvi nevis mājās rūpēties par kādu. bet nu bērniņs ir Dieva dāvana un tas ir jāmīl un jāciena, jo citām sievietēm bērnu nevar būt. Arī pāri cenšas un cenšas, bet nekas nesanāk. 
Rīt vispār sola sniegputeni! Nu tā kā sniegs man ļoti patīk, tad es jūtos pat nedaudz laimīga. 
Vispār atkal un atkal saskaros ar problēmu vai tas, ko es daru ir patiešam tas, ko es vēlos. Bet nu Laura man jau teica, ka es ļoti ātri mainu savas domas vienkārši sakot ar mani ir grūti.
kā man gribās kaut kur aizbraukt. Es pat nezinu, kur. Gribu kaut kur aizbraukt un vienkārši padomāt. Šodien taisot ēst sapratu to, ka es gribu būt tomēr pavārs, kurš gatavo cilvēkiem ēst, jo tas man patīk. Vienkārši es īsti nesaprotu, ko vēlos, kas es gribu būt un vai tam visa ir jēga.



nu pirmo sniegu esmu jauki sagaidījusi ar pirmo piparkūku un pirmo mandarīnu. :) Vispār gribās uzcept pannu ar tikko no krāsns izvilktām piparkūkām un tās apgleznot ar glazūru. Bet piparkūku mīklu vēl nepārdod! ;( pašai riskēt taisīt īsti iegribās un ja nu nesanāk. Bet nu eksperimentēt virtuvē man patīk :)
Labi es došos gulēt!


10/06/2010

viens mēnesis

Sveiki!
Sen šeit neko neesmu rakstījusi nu drīz būs gads! :D nū attaisnojums- es rakstīju citur, bet to izdzēsu un atgriezos pie šī vecā! :)
Tātad nu jau mēnesi par savām otrajām mājām varu saukt Rīgu, pareizāk sakot Vecmīlgrāvi! :)
Es studēju Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultāte Informācijas pārvaldībā. Septembris man beidzās ar priecīgu ziņu, jo tiku budžetā kāds no mana kursa bija aizgājis! :)
Lekcijas ir interesantas, tāpat arī kursa biedri! :) Pirmā atzīme, ko esmu nopelnījusi ir 8! :) un tikko paskatījos otrā atzīme ir 9 :) jeb arī nav! :D īsti no tām e-studijām nesaprotu dažas lietas! :) Tuvojas jau arī pirmie kontroldarbi! Un man vēl joprojām nav Ekonomikas grāmata! Daži jau ir bijuši kontroldarbi, bet nu tie kas būs ir tādi svarīgi ļoti! :)
Tikko paskatījos pa logu nu ir pienācis rudens! :) nu man te pagalmā viens koks vēl zaļš! :) un 14.oktobrī jau sola pirmo sniegu! :)


Atzīšos es jau esmu noskatījusies pirmo Ziemassvētku filmu! :) Un vēl atradu adresi ar vēl dažām labām filmām, kuras man ir tādā kā sadaļā MUST SEE! :)


nu tā 5dien būs pasēdēšana pie Lauras viņa svētdien lido prom uz Vāciju mācīties! nu un mēs tā savāksimies bariņš un dosimies pie viņas uz groziņvakaru! :)


Rīgā ir tīk auksti dzīvoklī! Nevar sagaidīt, kad sāksies apkures sezona un kā izrādās mana istaba ir vis aukstākā!


tas tā īsumā viss.... būs drīz atkal kāds ierakstiņš! APSOLU!
Rasa