Pages

6/26/2011

vēl 13 dienas

laiks patiešām ātri skrien un drīz jau pēc 13 dienām sēdīšos atkal lidmašīnā un lidošu uz Angliju. Tikko atcerējos, ka varu veikt online chek-in un izprintēt biļeti. Jāraksta saraksts, ko man vajag līdzi.. daudz netaisos ņemt, jo tie ir tikai 2 mēneši. Vajadzētu jaunu somu priekš rokas bagāžas, jo vecā jau izdilusi... Ja nu nedabūšu, tad būs vien tā pati jāņem! Jāsapērk zāles līdz, varbūt meitenēm šokolāde jāaizved... Arī jaka viena vajadzīga....Darba daudz, ieskaitot eksāmenu pēdējo...
Man jau sāk palikt bail par to, kas mani sagaida... šodien ģimenes mammai uzrakstīju, lai atsūta man īsti, kas būs jādara, kad meitenēm 'bus vēl skola un kad sāksies vasaras brīvlaiks... Reiz jau viņa man sūtīja, bet tā vēstule ir vai nu vienā vai otrā emaila, atrast jau vairs nevaru... kā jau vienmēr bardaks.
Jāņus pavadīju diezgan interesanti. Līgo vakaru Limbažos. Aizgāju uz koncertu estrādē, kur līgoja UgunsGrēks... tad nākošā dienā braucu pie Evijas uz Lēdurgu.. tur pasēdejam ārā... un tā.. uznāca negaiss... tā teikt zibens spēra turpat blakus... Tā nu vakar atbraucu mājas... Virs Limbažiem lidinājās gaisa balons....
Grāmata uz mani jocīgi skatās, jo zin ka man viņa jāņem rokās un jāsāk lasīt, bet es nevaru, negribu...

6/11/2011

lietuslāses manā logā

Jā, beidzot līst. Tiem kam nepatīk lietus vienalga, jo tas bija nepieciešams, vismaz putekļi nomazgājās no koku lapām(tagad lapas ir zaļas) un dārza puķes varēja padzerties. man tā tieca, ka krusa arī lija.
gatavojoties pēdējam 
kamēr istabā plūst auksts, svaigs gaiss izlēmu šeit, ko ierakstīt, jo beidzot spēki sakrāti, lai tastatūras burtus nospiestu pareizi..
Daudz, kas ir noticies, piemēram, sesija ir sākusies un tūlīt pat beigsies, jo 16tajā datumā pēdējais eksāmens...
Tika nodota kaudze ar grāmatām... divas vēl palikušās, jo tās ir jānodod Ekonomikas fakultātē un vienu no tām vēl vajag.
Bet nespēju vēl noticēt, ka pirmais kurss jau būs pagājis! Viss tik ātri paskrēja... bet patīk tas ko pagaidām mācos un kursa biedri ar dažiem izņēmumiem ir labi.

Šodien manā istabā iesmaržojās tāds aromāts, ko nebiju jutusi ļoti sen. Mazās neļķītes, zemenes un kafija... Sagribējās pat tādas smaržas, jo reizēm zemenes spēcīgāk iesmaržojas, tad kafija un patīkami fonā smaržoja neļķītes. Bet vislielākais prieks joprojām par svaigo gaisu. Šodien ciemos atnāca nostaļģija par laiku, kas bijis. Tā kā izlaidumu laiks, sagribējās atkal izlaidumu. Kādēļ lietu vērtību saprotam tikai tad, kad tās ir beigušās? 
Labi, ka izlaidumu sajūtu sajutīšu ejot uz māsas dēla 12tās klases izlaidumu un draudzes frizierskolas izlaidumu. Runājot par māsas dēla izlaidumu, ilgi domājām, ko dāvināt, jo viņš ļoti grib mašīnu, tā nu izveidojām pirmo krājkontu:
krājkonts- zila cūciņa ar Vāģiem
  Tā nu klausījos dziesmu šodien ar kuru izlaidumā ienācām Limbažu kultūras namā. Vēl joprojām atceros, ka negribējām tradicionālo "sēru" mūziku, tad nu ņēmām šo. Joprojām to atceroties skrien trīsas un gribās izlaidumu atkal un atkal. Īstenībā ļoti pietrūkst klases... ar dažiem pat 12 gadus kopā nomācījos vienā klasē.






Pagaidām tas viss, bet ir vēl ko stāstīt, neapgrūtināšu Jūs!

6/04/2011

studente, pavāre, trauku mazgātāja, apceļotāja...

to sarakstu var turpināt, jo esmu tik daudzu profesiju pārstāve...
Pirmkārt, studente, kurai notiek sesija.. jā 2 eksāmeni pārdzīvoti... palikuši 2 vai 3 eksāmeni, par vienu īsti tā kā vēl nezinu vai jāliek vai nē.
Otrkārt, pavāre, kas gandrīz katru dienu gatavo ēst, jo istabas otrs iemītnieks ar, kuru guļā vienā istabā prasa:  ēst, ēst, ēst....
Treškārt, trauku mazgātāja, šis pats jau minētais cilvēks laikam baidās no ūdens, jo nemazgā traukus.
Ceturtkārt, apceļotāja jeb ceļotāja, jo Rīgā paskatītas daudz vietas, kur sen vai vispār nav būts. Paldies arī Elīnai, manai kursa biedrenei, kura ar mani dodas Rīgas izpētē... katru reizi kaut kas notiek... :) Paldies, Elīn, ka esi! :)
šo sarakst turpinās, lai visu uzskaitītu būtu nepieciešamāks ilgāks laiks.
šodien pļaujot zāle apdedzināju plecus... nesaprotu kā, jo tie ir vienīgie, kurus saule apdedzināja, citur neko neredzu.. dīvaini, bet tagad svilst...
Būs drīz jāieslēdz televizors un jāpafano par Vidusskolas mūziklu...
tās filmas visas 3 daļas ir redzētas vairākas reizes, pat nezinu kāpēc šodien skatīšos, laikam skatīšanās pēc...








Ja tā padomā, ir palicis tikai mēnesis un 5 dienas līdz manam braucienam uz Angliju, nedaudz uztraukusies esmu. Ir nopirkta jauna latviešu- angļu sarunvārdnīca (drošībai) un arī Londonas karte, jo uz turieni noteikti aizbraukšu. Ja godīgi ja uizpētīju dažu tūrisma objektu cenas, gandrīz aiz šoka nokritu. Ir diezgan padārgi, ja nedēļā pelnīšu 60 mārciņas un, piemēram, ieeja vaska figūru muzejā ir gandrīz 40 mārciņas! būs vien jāiztiek ar tiem objektiem, kur ieeja ir diezgan lēta vai vispār par brīvu. Zoodārzā ieeja bija gandrīz 20 mārciņu... par to vēl varētu padomāt... jo gribu redzēt pandas, tik nezinu vai tur ir... :)

sēžu savā istabā un ārā kaut kādi bērni klaigā par nezin ko. kāds ik pa laikam ieraudās... pagaidām tas tā viss, kas nāk prātā, ko jums stāstīt, bet ja ko atcerēšos, es zināšu, kur to uzrakstīt