Pages

3/21/2012

pavasaris ir klāt



Rīgā ir jau pavasaris, Limbažos vēl sniegs!
Līdz ar pavasari ir atgriezušies putni, kuri uzstājīgi čivina aiz loga, saule arī pie debesīm parādās spožāka un siltāka.

Lai gan netiku Erasmusā, īsti par to neraudu, bet žēl nedaudz ir! Pieks par Elīnu, kura tika. Tik žēl, ka man būs jāpavada semestris bez viņas. Bez mūsu jauakajiem piedzīvojumiem pa veikaliem, kopā iešanu pēc laimētajām balvām. Protams, arī kopīgo pasēdēšanu. :(


Beidzot esmu pabeigusi kursa darbu, kurš aizņēma pāris dienas, naktis... bet es to paveicu un uzrakstīju, tagad palikusi aizstāvēšana aprilī. Turu ikšķus, ka būs laba atzīme! :) Tik tagad jāizdomā par, ko es rakstīšu nākošajā gadā bakalaura darbu, jo vēlos jaunu tēmu.

smuks suņuks... awww
Kādu dienu Elīna atsūtīja man linku uz kādu blogu, kur ir iespēja laimēt sēv vēlamu grāmatu! Tā kā mans sapnis bijis iegūt savā īpašumā kādu no Lauren Conrad grāmatām (pazīstama no MTV šova Laguna Beach un The Hills), tad nu mana izvēle izvēlējos divas viņas grāmatas! Un ar laimīgo komentāru 120 ieguvu grāmatiņu. Tā nu piektdien manā paskastītē gulēja, biedzot šī grāmatiņa.
Universitātē arī ir daudz darbu, bet kaut kā cenšos tikt ar tiem galā. Cenšos neiekrāt parādus, kādi jau sanāk, bet tie tiek ātri nokārtoti un viss ir kārtībā! :) Paslavēšu sevi atzīmes arī ir tīri sakarīgas! :)
Drīz jau būs Lieldienas, varēsim kauties ar olām, ripināt!
Tā nu noslēdzu ierakstu ar šo dziesmu, kura skan galvā man jau divas dienas un šis video ir ieguvis lielāku skatījumu nekā orģinālais dziesmas video! Noskatīsieties un sapratīsiet kāpēc! :)

3 komentāri:

  1. Super ziņas, lai veicas arī turpmāk! :)

    AtbildētDzēst
  2. Ah, mēs vismaz kursa darba dēļ nebūsim galīgi nogulējušas pavasari. kaut gan es tikai šodien esmu attapusies - 22. marts jau!
    hey, neskumsti, mums būs skype un cepsim kūkas :D

    AtbildētDzēst

Nekautrējies atstāt komentāru! :)