Pages

12/11/2013

hello

Šodien īpašais 11.12.13. datums :) 
Atcerējos par savu blogu, tad nu domāju jāuzraksta kaut kas. 
Vakar pamodos slima. Deguns tek, acis deg un asaro. Galvā dīvains spiediens. Šodien jūtos labāk. Pašlaik tiesāju lielu bļodu ar vistas zupu. :) Paldies bosam, kas man uztaisīja. Būs jāpalūdz recepte, jo es tiešām jūtos labāk. 
Tā nu tā, kas manā dzīvē mainijies? Vairs neesmu Latvijā. Jau vairāk kā mēnesi dzīvoju Genzijā (Guernsey jeb citi to sauc par Gērnsiju). Strādāju ķīniešu restorānā "Mandarin Garden". Mani darba pienākumi? No rīta iztīrīt restorānu, vakarā apkalpot cilvēkus. Darbs nav smags, kaulus nelauž. Grūtākais ir tas reizēm saprast, ko cilvēki grib no tevis un pareizi pierakstīt to, ko cilvēki pasūta. :) Bet atceroties pirmas nedēļas... redzot ēdienus man vienmer bija jautājums: "Kas tas?". Bet ziniet, pieķēru sevi pirms pāris nedēļām, ka es zinu ēdienus, kā tie izskatās, protams, ir ēdieni, ko ne reizi neesmu redzējusi, bet vienmer jau ir kāds kam pajautāt. Tā kā ar laiku būšu profesionāle. :D  
Piektdienas un sestdienas ir trakākās dienas, jo ir ļoti daudz cilvēku, bet viss ir paveicams :) Bet toties pirmdienas ir manas mīļākas dienas- algas diena un tas ka nākamā diena man ir brīva. 
Tā vairāk par šo vietu. Te ir ļoti skaisti, kā pasakās. Tādi mazi meži, kas man liek sajusties, kā "Alisei Brīnumzemē". Vienīgais nedaudz dīvaini, ka deembrī šeit ir plus 8 grādi. Sniega arī nav, bet nu varu saplest papīru un izmētāt pa istabu. tik kurš to pēc tam tīrīs? Runājot par Ziemassvētkiem, Ziemassvetku vakars man ir jāstrādā, toties pēc tam divas brīvas dienas. :) 25.decembrī būs te pat restorānā pasēdēšana, jo restorāns ir ģimenes uzņēmums, tad nu būsim te daudzi. :) Bet vismaz nebūšu vientuļa svētkos. :) 
mana bļoda ar zupu tulīt būs beigusies, tad nu tagad lieku lielu punktu šim ierakstam. :)