Pages

5/19/2015

sliņķes piedzīvojumi

Sveiks, mans dārgais lasītāj! 

Biju plānojusi, ka šis mans rakstiņš būs par manu "My little box" aprīļa kasti, bet tā kā esmu slinka, tad diemžēl nebūs. Neesmu safotografējusi produktus, pat ne īsti kārtīgi izmēģinājusi, jo iemesls ir tam ka pēc divām nedēļām būšu jau mājās. Steidzos izlietot tos produktus, kas man pašai ir dotajā brīdī. Nevēlos lieki savas mantas aizkraut ar iesāktām lietām, bet atzīšos esmu nedaudz pamēģinājusi. Kad būtu gaidāms apskats? Noteikti jūnija otrajā pusē- par aprīļa un maija kastīti. Kādēļ jūnija otrā pusē, jo manas mantas, kurā būs arī abu kastu saturs ceļos uz Latviju tikai pēc manis. Atzīšos šoreiz esmu apaugusi ar mantām ļoti... pat ļoti. Bet ja tā padomā, tas ir viss, kas man pieder, ko pati esmu pirkusi. :D
Bet nu pēc divām nedēļām ap šo laiku jau būšu Rīgas lidostā un cerēšu sagaidīt sagaidītāju pulciņu. :) 
Bet priekšā man būs liels pārdomu laiks, ko darīt tālāk. Personīgi, man ir apnicis ceļot, gribētu kādā vietā nostutēties uz dzīvošanu un viss. :) Ir grūti būt prom no mājām un vientulības brīži man nav nākuši par labu. Diemžēl, mājās arī skumja situācija, tuvākie draugi noteikti zin, kas noticis un līdz ar to man ir jāpielāgojas cilvēkiem. Bet centīšos, lai man nenozog visu manu brīvību. 
Kas vēl jauns manā dzīvē? Pilnīgi nekā... Pati jauna. :D ārā ir pavasaris, man sirdī nav pavasaris. Pēdējās dienās ļoti gribās bļodiņu ar skābeņu zupa vai auksto zupu. Bet nevaru sagaidīt, kad būšu mājas samīļot visus manus četrkājainos draugus un galvenais mammu. :) 

3 komentāri:

Nekautrējies atstāt komentāru! :)