Pages

4/15/2014

saņemies un baudi....

Pavasaris... vienmēr atnāk gaidīts, jo visiem gribās novilkt ziemas apģērbu un nolikt skapja dziļākajā nostūrī. 
Cilvēki šeit staigā daži vēl ziemas drēbēs, bet daži jau kā vasarā... temperatūra turas virs 10 grādiem un mans telefons apgalvo, ka pašlaik ir +12. bet pirmīt sēdēju balkona, ēdu saldējumu likās ka ir daudz daudz siltāk. :) Šodien man brīvdiena... nav jāuztraucas, ka vēlāk jāiet uz darbu. Tā nu pašlaik klausos vienu no 8tracks.com playlistiem un sajutu iedvesmu. :) 
Pašlaik sevi cenšos ierobežot izdevumos, jo JŪNIJĀ jau būšu mājas. Datumu neatklāšu, bet tas būs neilgi pirms garākas dienas gadā.  :) Protams, sirds vēl kāro pēc pēdējiem pirkumiem un sev arī to neliegšu. Viens no pēdējiem lielajiem pirkumiem bija biļetes uz mājam un biļetes uz Positivus. beidzot savu sapni piepildīju.. būšu tur, lai dzīvo mūzika!


Domāju pēdēja laikā, daļēji esmu laimīga tikusi prom no visa.... no visa, kas man sāpēja un cītīgi grauza.  Šeit es dzīvoju tikai sev... tikai sev.... un vēlreiz sev. Tie kas ir izvēlējušies doties ar mani šajā ceļojumā es ļoti priecājos, bet tie kas domā, ka ir pasaules nabas, tad tā lai arī paliek domājot.
Vienmēr atceros, ka aiz sliktām dienām, nāk labas dienas... tā arī ir. :)
Smaids mēdz pateikt daudz.... un atceries sev uzsmaidīt. :)
Protams, šeit esot reizēm dziļā vientulībā ir radušās pāris atkarības no seriāliem. Bet sevi kaut kā jāizklaidē.
Ir jāatceras, ka sevi vajag palutināt.. bet galīgi izlutināt nevajag.
Bet ko es vispār gribēju pateikt... Noteikti izbaudiet to, kas jums ir dots... un vēl skaistāk, ja jums ir kāds ar ko to kopā izbaudīt. :) Bet vienatnē arī var iemācīties izbaudīt. :)

3 komentāri:

  1. Pavasaris arī šobrīd tuvojas, laiks padomāt kā to sagaidīts!

    AtbildētDzēst
  2. Interesanti šogad POSITIVUS būs? jo mums pavasaris jau ir nobrāķēts... :(

    AtbildētDzēst
  3. Ahh, es gan gaidu pavasari! Skaistais ziedošais laiks!:)

    AtbildētDzēst

Nekautrējies atstāt komentāru! :)