Pages

1/08/2015

Filmas, ko es gaidu 2015.gadā

Šodien dzima ideja pastāstīt par filmām, ko es gaidu 2015. gadā. Katru gadu ir kāda filmu, ko es gaidu ar nepacietību. Pagājušo gad tā bija 22 Jump Street. Nosaukums netulkošu, labāk lai tās paliek oriģinālajā, jo visiem jau zināma latviešu vajadzība tulkot visu, kas reizēm sanāk labi, bet citreiz briesmīgi. 
Atklāšu noklikšķinot uz filmas nosaukumu, tu redzēsi filmas traileri. Filmas nav konkrētā secībā, vienkārši, kas pirmais iešaujas prātā.

1. Cinderella.. Liekās būs ļoti skaista kārtējā Disneja filma. Atklāšu godīgi skatoties traileri, man asaras bira kā pupas. Visiem jau skaisti zināmais stāsts par Pelnrušķīti, kas par spīti visam uzvar ļauno. Tiešām liekas, ka būs skaista, varbūt pat naiva, bet ticiet man es to gribēšu redzēt. Pirmizrāde marta beigās. 
2. Fifty Shades of Grey .. komentāri lieki... vēlos vēl paspēt pirms filmas izlasīt grāmatu. Konkrēta iemesla kādēļ to vēlos redzēt nav... laikam sekoju pasaules sieviešu bumam, kuras esot kusušas pie grāmatas lasīšanas. Pirmizrāde februāri ap Valentīna dienu.
3. Furious 7.. mašīnas... brum brum.. komentāri lieki... mašīnas... plīstoša metāla skaņas... brum brum... Pirmizrāde marta sākumā, Latvijā aprīļa sakumā. 
4. Pitch Perfect 2.. filmas kurās dzied? jā, lūdzu. Dāmas ir atpakaļ un piedalās šoreiz Pasaules akapelas koru čempionātā. Pirmizrāde maijā. 
5. Minions.. kuram gan nepatīk mazie dzeltenie minjoni? Pirmizrāde jūlijā. 
6. Ted 2.. trailera diemžēl vēl nav, bet stāsts visā īsumā ir par runājošu lācēnu cilvēku pasaulē. Pirmizrāde jūlijā.
7. The Hunger Games: Mockingjay - Part 2.. arī šīs filmas traileris vēl nav pieejams. Bet nu tā ir pēdējā filma. Pirmizrāde novembrī.
Diemžēl nespēju patikt, kas ir tā viena filma, ko ļoti gaidu, bet vairāk sliecos uz Pitch Perfect 2.  Noteikti ap Ziemassvētku laiku manā sarakstā parādīsies kārtējas Halmark Ziemassvētku filmas.:) 
Noteikti iepazīsties ar Luīzes sarakstu, kurai es ierosināju šo uzrakstīt. :) Nododu baudīšanai dziesmu priekš filmas Fifty Shades of Grey: 

Vai ir kādas filmas, ko tu ļoti vēlies redzēt šajā gadā? 

3 komentāri:

Nekautrējies atstāt komentāru! :)