Pages

1/03/2015

2014.gada apskats

Pēdējās dienas cīnos ar internetu, te viņš strādā, te nē. Pārsvarā labs internets parādās, kad man jau drīz jādodas uz darbu. šodien par brīnumu ir diezgan labs. :) 
Gribēju nedaudz uzrakstīt par pagājušo gadu. Apsēdos uzrakstīju plānu, tad nu tagad centīšos, ko sakarīgu uzrakstīt. Noteikti par katru mēnesi nebūs, jo man diemžēl veca galva un pārsvarā mana ikdiena ir diezgan garlaicīga.

Pašu 2014.gadu atceros kā sagaidīju, jo biju viena. Darbā bija šausmīgi daudz darāma, kamēr aizvērām restorānu tas bija pirms vienpadsmitiem. Atceros, ka iegāju vannā un pēc tam skatījos filmu. Kaut kur piecas minūtes pāri pusnaktij sapratu, ka ir jau jauns gads. iedzēru šampānieti, noskatījos filmu un aizgāju gulēt. Ja nemaldos janvāra beigās ievācās dzīvoklī latviešu puisis (Es dzīvoju staff(personāla) dzīvoklī ar divām istabām. Viena ir mana, otrā dzīvo kāds cits.) Puisim ilgs mūžs šeit nebija, pēc viņa ievācās franču meitene Džoella. Ar viņu man izveidojās kontakts un viņai bija mašīna, braucām bieži apskatīt salu.
Ja labi atceros, aprīlī es nopirku biļetes uz mājam un uz Positivus. Jā, es beidzot piepildīju sapni par Positivus. :)
Jasmīni, viena no pirmajām bildēm, ko nofotografēju atgriežoties mājas.  
Mājās es lidoju 11.jūnijā, tā bija trešdiena. Teikšu esmu tizla, bet pirmdienā sagriezu muguru, ka vienkārši viss sāpēja.. ne nosēdēt, ne pagulēt. Otrdien jau bira asaras, jo nezināju, kā aizlidošu mājas. Divi lidojumi, laiks lidostā. Beigās boss iedeva zālēs, jo viņam līdzīga kaite, kas it kā atslābina muskuļus. Tā nu nakti kaut kā pārgulēju un no rīta agri devos uz lidostu. Lidojums līdz Anglijai bija īss, pusstunda vai četrdesmit minūtes. Grūtākais vēl bija priekšā. Gatvikā sagaidīju savu čemodānu un gāju meklēt aptieku. nopirku plāksterus pret sāpēm, kuri jau pirms tam krita zemē un vēl pretsāpju zāles. Tā nu nogaidīju kādās divas stundas, devos nodot savu bagāžu. Lidojums bija garš, kaut kā izmocīju. Bet tad jau tiekšanās ar savējiem, vēl satiku savus mazos mīļos četrkājainos. :) Nākama dienā gan devos, lai man novērš sāpes, tas nebija izturami. Pēc tam jau apciemoju ģimenes ārstu un dabūju zāļu kūri. :)
Jūlijs viens vārds- POSITIVUS... :) Redzēju Ellie Goulding... bija tā vērts jau nezin cik stundas iet un stāvēt priekšā, lai tik redzētu :) Superīgas emocijas, pāris sen neredzēti cilvēki. :)
Ellie Goulding.. pierādījums tam cik tuvu bijām.
Lieki piebilst jūlija beigās sāku strādāt, sanāca strādāt divas nedēļas bez brīvdienām un darbs nebija no tiem vieglajiem, jo rokas biju sabeigusi. :(
Un jūlijā, ja es nemaldos, manā dzīvē ienāca Lauma.. Es nezinu, kur tu biji visu šo laiku, bet man prieks, ka tagad esi.
Augustā es sazinājos ar saviem iepriekšējajiem darba devējiem un nolēmu, ka braukšu atpakaļ. :) Bija augustā arī mana dzimšanas diena, kas nesanāca tā kā biju domājusi, bet nu ko darīt, ka cilvēkiem citas lietas svarīgākas, ka paši ar savu galvu nespēj domāt  un pieņemt lēmumus.
Tā nu 12.septembrī atlidoju atpakaļ, atkal strādāju..  Paldies draugiem, kas man atsūtīja pastkartes un vēstules. :)
Decembris, Ziemassvētki. Jau otrie Ziemassvētki projām no mājam, tālumā un svešumā. Bet otro gadu pirmajos Ziemassvētkos darbā bija lielas pusdienas. ēdiens par brīvu :D 
Mūsu galda klājums lielajām pusdienām darbā.
Gads pagāja ātri un bija brīži, ko atcerēties. :)  Pačukstēšu noslēpumu drīzumā bus raksts mana jaunā gada apņemšanās.

6 komentāri:

  1. Novēlu šo gadu pavadīt aktīvāk nekā iepriekšējo un 2016. gadā, kad rakstīsi 2015.gada apskatu varēsi 100% teikt - mana dzīve nav garlaicīga! :)

    AtbildētDzēst
  2. Nu paklau! Citiem ir vēl garlaicīgāka dzīve nekā Tev! :p Turklāt nav taču arī bijis nemaz tik slikti! Uz priekšu, Tev ir visas iespējas padarīt 2015. gadu vēl labāku!

    AtbildētDzēst
  3. Zini ko es tev teikšu,visgrūtāk jau ir sadzīvot ar sevi pašu.... no sevis nekad un nekur nevar aizbēgt,un esot tālumā no mājām, tas ir jo īpaši grūti. Bet tev izdodas... malacis!;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, bieži vien ar sevi sadzīvot ir grūtāk! :)
      Paldies

      Dzēst

Nekautrējies atstāt komentāru! :)