Pages

5/17/2011

ārā lietus

Sveiki! 
Šodien man ir tāda darbu darāmo diena, kurus vajag izdarīt, lai tie nevilktos līdz... :) Jāuztaisa angļu valodā darbs, lai to nākošnedēļ varētu prezentēt. Šodien skatījos internetā kaut kādu lapu un iemīlējos! :D īsti neesmu augstu papēžu cienītāja, bet man patīk, kad kurpes klaudz! :) Tā nu ieraudzīju šīs kurpes pa kreisi un ļoti iepatikās. It kā ja nemaldos man ir viens kurpju pāris, kurām ir augstāks vai tieši šāds pats papēdis, tad nu pastreipuļot pa ielu varētu. :D bet nu šajās iemīlējos... maksā 35 Ls.. būtu nauda un mācētu iet ar tādām... :) pēdējo reizi kurpes ar augstu papēdi uzvilku kaut kad aizpogājušajā nedēļā, bet tas bija tikai, lai paliecinātos vai manās pleznās vēl viņas var ievilkt... ne visām meitenēm ejot kurpes pirkt aiz šoka ir jānokrīt, kad 41 izmērs vairs neder. bet nu dīvainā kārtā, mana kāja ir sarāvusies, jo pavasara kurpes ar 42 izmēru krīt nost.... jādodas jaunu kurpju meklējumos. 
šodien atradu arī garšīgu kokteiļa recepti, bezalkoholisko, protams... :D bet tur bija arī tādi, kuriem bija klāt kāds grādīgs dzēriens.... Vienkārši es skatos bezalkoholiskos, lai būtu ko vasarā taisīt, kad būšu Anglijā un tur sola karstu laiku... :) 
"Raganas skūpsts"

200ml Guttas apelsīnu-ananasu nektāra,
100ml ābolu sulas,
100ml persiku sulas,
300 g zemeņu,
400 g plombīra saldējuma
Zemenes un saldējumu sablenderē, līdz iegūst šķidras konsistences masu. Pēc tam pielej sulas un vēlreiz visu blenderē apmēram divas minūtes. Kokteili lej augstās glāzēs, pasniedz ar 2 salmiņiem

uzskatu, ka kokteilim var veikt dažādas variācijas, jo neaizmirsīsim vienkāršo saldējuma kokteiļa recepti- plūmju sula un saldējums.... :) ja tev ir kāda recepte kādam kokteilim garšīgam padalies.... :) 

3 komentāri:

  1. interesanti
    man ari iepatikas sis kurpes.. skaistas..
    kad tad tu brauc uz angliju.. kura datuma?

    AtbildētDzēst
  2. ou, super.. tev ir recepte un man ir kokteiļsalmiņi. :D

    AtbildētDzēst
  3. i love those shoes! im getting them soon.

    AtbildētDzēst

Nekautrējies atstāt komentāru! :)