Pages

9/23/2011

pirmā rudens diena

Jā, patiešām šodien sākās astronomiskais rudens. 


Šodien rudens pirmo dienu iesāku kā kinomāns- TV3 raidījuma "Kinomānija" eksperts. Redzēju twitterī piedāvājumu, ka ir iespēja noskatīties filmu "The Help" jeb "Kalpone". Kad biju Anglijā redzēju jau filmas reklāmas rullīti, tad nu ļoti vēlējos redzēt filmu. :) Galvenais stāsts ir par melnādainajām kalponēm, kuras uzaudzina baltādaino bērnus, bet pašas bērnus auklē kāds cits. Neiztiek arī bez ģimeņu "netīrajiem"noslēpumiem.. īpaši neiegrimšu, bet filmu vajag redzēt. neuzskatu, ka tā ir no "smagajām" filmām, bet beigās liek aizdomāties... Patika aktieri, bija gan redzēti, gan neredzēti. Bet to visu uzzināsiet, ja skatīsieties "Kinomāniju" kaut kad, laikam 2trā oktobra nedēļa ja nemaldos 13tajā oktobrī.







Skots Frīmens domā, ka viņa meitai Ešlijai, skaistai un gudrai mākslas studentei, draud briesmas. Meiteni vajā kāds maniakāls puisis, kura solījums „palikt kopā uz mūžu” nozīmē, ka viņš Ešliju nolēmis dabūt sev – dzīvu vai mirušu... Meitas apdraudējums liek Skotam atjaunot attiecības ar šķirto sievu un viņas partneri. Līdz šim dzīvojuši vēsas pieklājības un aizvainojuma trijstūrī, visi trīs saprot, ka pienācis laiks spert iznīcinošu soli, uz ko neviens no viņiem nav gatavs. Jo kādam ir jāmirst... Slavenais spriedzes meistars Džons Kacenbahs meklē atbildes uz jautājumu: „Uz ko spējīgi vecāki, lai glābtu savu mīļoto bērnu?” 
Tā bija anotācija grāmatai, kuru es pabeidzu šodien. Laikam esmu atradusi savu lauciņu grāmatu plašajos plauktos- spriedzes romāni. Grāmata bija aizraujoša, asins stindzinoša..... sākot ar beigtiem kaķiem līdz cilvēku līķiem. Daudz negribu stāstīt savādāk zudīs grāmatas jēga. bet ši ir grāmata, kas aizrauj. Lasot to laiks vienkārši man pazuda. 


Bet tagad jālasa "Dzīres". Platons un vēl viņa draugi. Ja es piebeigšu to es vienkārši ar sevi lepošos... :D nekad nav patikušas grāmatas ar filozofijas pieskārienu... viena vienīga gudra runāšana...

1 komentārs:

Nekautrējies atstāt komentāru! :)