Pages

9/27/2011

sētnieks

pēc profesijas sētnieks ir cilvēks, kas slauka ielas, savāc gružus, vienkārši sakot savāc visu aiz mums un to, ko daba dod! 

bet vai tu esi padomāji, ka reizēm arī tu pats esi sētnieks? es nerunāju par lapu savākšanu savā vai draugu dārzā, bet pavisam citu lietu. tu mēdz savākt kopā draugu salauztās sirdis, viņu stāstus. līdz ar to tu gūsti- pieredzi. Pieredze, kas tev palīdz nākotnē izvairīties no kļūdām. 

Katru reizi, kad draugs tev pastāsta ,ka viņu nomāc, tu savāc to arī pie sevis. Reizēm tu aizdomājies par to  tik ļoti, ka tas tevi arī sāk mocīt kaut tā nav tava problēma.  bet vai draugi ir padomājuši par tevi? varbūt tu esi cilvēks, kas katru dienu uzliek neīsto masku. Masku, kas liecina citiem, ka ar tev viss kārtībā un blakus esošajiem tas apmierina! bet iekša tu lauzies uz visām pusēm, nezini, kur aizbēgt, kā parezi rīkotos, lai citi doma'tu ,ak tev viss ir kārtība. Bet zini tam taču domāti draugi, lai izstāstītu visu, kas tavā galvā, kas tevi nomoka, kas tevi iepriecina.

Ja tu esi klausījies viņu, tad viņam būtu uzdevums arī ieklausīties tevī. Dots devējam atdodas. Tādēļ vienalga, ja tevi, kas nomoka piezvani draugam, uzaicinu uz tēju vai kādu citu dzērienu. Vai vienkārši pasēdiet parkā. Sarunas pašas raisīsies! 


Ar visjaukākajiem sveicieniem,
Gārfilds

2 komentāri:

  1. Hey, tu to esi tik jauki pateikusi.. man prieks, ka esmu tava draudzene. :)

    AtbildētDzēst
  2. he he, ma tas prātā ienāca, kad šodien gāju uz trolejbusu un sētniece bija noslaucījusi tikko cēļu! :D paldies, man arī prieks! :)

    AtbildētDzēst

Nekautrējies atstāt komentāru! :)