Pages

12/16/2014

Par Ziemassvētkiem un mazām laumiņām...

Pēc pārāk apnicīgu mušu lidošanas apkārt ar tekstu- "Tavs blogs kliedz pēc raksta!", esmu nolēmusi kā Lauma teica rakstīt par mazām laumiņām un Ziemassvētkiem jeb Ziemassvētkiem un mazām laumiņām. 
Pēc pirmās īsās  rindkopās jeb ļoti gara teikuma, sapratu nezinu cik tur latviski pareizi visa interpunkcija (ticiet vai es Google meklēju, vai tas vispār ir tas, ko domāju. Terminam interpunkcija ir divas nozīmes: pieturzīmju lietošana — pareizrakstības sastāvdaļa, kas palīdz lasītājam iespējami pilnīgāk uztvert uzrakstītā teksta saturu, norādot gan uz teksta gramatisko dalījumu, gan nozīmes niansēm; visu pieturzīmju kopums. Tātad kaut ko vēl no latviešu valodas terminiem atceros.)...  Jūs jau noteikti ziniet, ka mans blogs bieži vien ir haotisks, bet ja jau prasiet rakstu, tad jau arī būs. 

Ziniet, ka līdz Ziemassvētkiem ir tikai 8 dienas, tie kas lasīs rīt tikai 7, nedēļa. Man personīgi gaidītākie svētki, kas ātri paskrien un atkal varu gaidīt nākamā gada svētkus. :D šogad esmu labojusies, esmu mājiniekiem aizsūtījusi dāvanas, kartiņas arī šodien izsūtīju. Kartiņas, noteikti, jūtu, ka pienāks pēc svētkiem, bet esmu izsūtījusi, priecājieties tie kas saņems :) Luīze, es ceru, ka tu savu kartiņu saņemsi. 
Pašlaik ārā pūš vējš, pāris lietus lāses sitas logā, jā man šodien brīvdiena, esmu atpūtusies. Gribētos sniegu, bet šeit jau uz salas katastrofa, ka kas līdzīgs sniegam nokrīt no gaisa. Cilvēki visu gadu braukā ar vasaras riepām, šeit visādi līkumi un kalnaini ceļi, cik nu droši paši spriediet. 
Jā, es neesmu aizmirsusi, ka man vēl jāraksta par mazām laumiņām. Noteikti tikšu tur, gribu vēl pāris lietas aprakstīt un parunāt. Noteikti nekautrējaties atstāt komentāru, CILVĒKI es gribu ar jums parunāties. 
Tā man ir doma savu blogu jaunā gadā atdzīvināt, rakstīt, tematika kāda un tā. Savādāk blogs man te paliek aizmirsts un izkratu sirdi, kad gribu. Ir doma nedaudz parunāt par meitenīgām lietām, vīrieši droši variet lasīt, ja nu kādam vispār interesē, kas notiek manā dzīvē. 
Vispār ar Luīzi esmu iesaistījusies #FMSphotoaday izaicinājumā, kur katru dienu ir jāievieto bilde ar konkrētās dienas tematiku. Tie kas man seko Instagram noteikti ir ievērojuši šis bildes. Nākamgad ir doma iesaistīties 100happydays. Redzēsim, kas mums sanāks. 
Un vispār beidzot esmu nopirkusi Wreck This Journal , Finish This Book un This Is Not A Book. Redzu izstieptas sejas ar domu, kas tas ir. Pavisam vienkārši grāmatas ar uzdevumiem, kas ir jāizpilda. Noteikti Elīna varēs ar mani lepoties iesaistīšos biblioterapijā. Ārstēšos ar grāmatu palīdzību. Nē, es neesmu slima, man vienkārši šeit uz salas ir garlaicīgi pa dienas vidu un esmu sen jau gribējusi, ko nedaudz radošu un interesantu. Līdz ar to beidzot, beidzot esmu nopirkusi grāmatas, kuras solās būt nākamās nedēļās sakumā. Priecīgus Ziemassvētkus Rasa! 
Beidzot, esmu nonākusi pie mazām laumiņām. Mazas laumiņas,... ko lai pastāstu....  Mazas laumiņas ir ļoti foršas. :D 

Pēc raksta uzrakstīšanas sapratu, ka jānomaina bloga izskats nedaudz. Bet cerams, ka Jums patika. 
Gaišu Ziemassvētkus un panākumiem bagātu Jauno gadu! Rasa

6 komentāri:

  1. Ir, ir ilgi gaidītais ieraksts, man patika vislabāk tā daļa par laumiņām. :D Raksti vairāk, jo man nu ļoti patīk lasīt(stalkerot) blogus.

    Varbūt man ar beidzot jāsaņemas un jāuztaisa?

    AtbildētDzēst
  2. Rasīī- skatoties pēc tā, cik mēs ilgi jau spējam noturēties FMS, tad 100 happy days mēs arī izturēsim! :)

    AtbildētDzēst
  3. Lauma notiekti, lai man ir ko stālkot :D
    Luīze es domāju mēs to varam :D

    AtbildētDzēst
  4. Es apņemos līdz gada beigām uztaisīt blogu, deal? :D

    AtbildētDzēst
  5. Yei, forši! Tiešām lepojos :) Man ar būtu jāmeģina tas, jo saņēmos uz Journaling kursiem internetā, bet nesanāk izpildīt :( tikai dazas nedēļas izdevās, varbūt īstam pieķertos vairāk.

    AtbildētDzēst
  6. Lauma- Obligāti!!!

    Elīna- noteikti, iesaisties! :) būtu man labāks internets, noteikti arī iesaistītos kādos kursos, jo dienas vidus man parasti garlaicīgs! :D

    AtbildētDzēst

Nekautrējies atstāt komentāru! :)